Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣΑγαπητοί φίλοι και μέλη του Δικτύου Φίλων του Τεχνοδρομίου και του Μουσείου «Το Πλουμιστό Ψωμί» ,

To ΤΕΧΝΟΔΟΡΜΙΟ έχει προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες ένα πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων στη Λεμεσό και στις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου. Κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις βρίσκονται υπό την αιγίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, κάποιες άλλες γίνονται εξολοκλήρου με την εθελοντική προσπάθεια και προσφορά των μελών του Τεχνοδρομίου.

Αν έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τέχνες, τον πολιτισμό και την παράδοση, αν έχεις κάποιο ταλέντο, δεξιότητες ή καλή γνώση κάποιου αντικειμένου μέσα από την οποία μπορείς να προσφέρεις, αν ψάχνεις δημιουργικό τρόπο να περάσεις το χρόνο σου, αν ψάχνεις τρόπο να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου, γίνε εθελοντής σε αυτή την προσπάθεια.
Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικώς (99526772) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (toploumistopsomi@live.com) δίνοντας τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο, επάγγελμα/ιδιότητα, πόλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο