ΣΧΟΛΗ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το «Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο» ανακοινώνει τη συνεργασία του με το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» και την ίδρυση του παραρτήματος της  «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης» στη Λεμεσό. Η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης» είναι εργαστήριο δια βίου μάθησης, άτυπης εκπαίδευσης και οι εκπαιδευόμενοι έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν πολύπλευρα την Αφηγηματική Τέχνη σε εφαρμοσμένο και θεωρητικό επίπεδο. Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που αγαπά τις ιστορίες και τον προφορικό λόγο, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αφήγηση να εμπλουτίσει με αυτή την καθημερινή του ζωή ή να την εφαρμόσει για καλύτερα αποτελέσματα στην υπάρχουσα εργασία του, αλλά και να αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή αποκλειστικά ή παράλληλα με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε ±600 ώρες, εκ των οποίων οι ±400 είναι ώρες διδασκαλίας και οι ±200 ώρες είναι εφαρμογές.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2014 και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2015. Θα γίνονται δύο Παρασκευοσαββατοκύριακα το μήνα, εκτός εορτών και επίσημων αργιών. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, θα πρέπει να είναι ενήλικες. 
Το τμήμα θα είναι ολιγομελές και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τη διαδικασία της συνέντευξης. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση (e-mail): info@technodromio.org ώστε να τους αποστείλουμε ηλεκτρονικά έντυπο με περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η παραλαβή του e-mail σας εντός επτά ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 99526772
Η προθεσμία κατάθεσης των προκαταρκτικών αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014
Περισσότερες  πληροφορίες  μπορείτε να λάβετε  και στις ιστοσελίδες:
www.e-mythos-school.blogspot.gr
www.technodromio.org

Αρχείο