Σωματοποίηση των αρχέτυπων κινησιολογική αφήγηση

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Σωματοποίηση των αρχέτυπων κινησιολογική αφήγηση
Με την χορογράφο και θεατρολόγο
Χλόη Μελίδου

Εισαγωγή στις βασικές αρχές της κινησιολογίας, γνωριμία με το σώμα μας, πρακτικές ασκήσεις μελέτης των στοιχείων που καθορίζουν την δυναμική της κίνησης.
Διάρκεια    10:30 – 17:30

Εργαστήρι Αφηγηματικής Τέχνης

Απευθύνεται σε περφόρμερς, αφηγητές, παιδαγωγούς, γονείς, ανθρώπους που αγαπούν την αφήγηση και το παραμύθι και με οποιοδήποτε τρόπο το εντάσσουν στην επαγγελματική και καθημερινή τους ζωή

Περιορισμένες θέσεις
Προεγγραφή απαραίτητη!
Δικαίωμα συμμετοχής: €70
Μέλη του Τεχνοδρομίου & προεγγραφή  €60

Τελευταία ημερομηνία δήλωσης
14/06/2018


Πληροφορίες και εγγραφές
Τηλ: 99526772
info@technodromio.org
Μουσείο
«Το Πλουμιστό Ψωμί»
Γρηγόρη Αυξεντίου 9,
3025 Λεμεσός
 www.technodromio.org

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας την αίτηση εγγραφής στο email: info@technodromio.org

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής είναι η 14η Ιουνίου 2018

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων- κατοχύρωση θέσης
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος  κατά συνέπεια θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Η κατοχύρωση της θέσης γίνεται μετά την θετική απάντηση του Τεχνοδρομίου και καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής.
Τρόποι καταβολής:
  • στη Διεύθυνση του Μουσείου
  • κατάθεση του στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με αριθμό IBAN: CY44 0050 0219 0002 1901 6189 5601.
  • μέσω Paypal (PayPal.Me/technodromio)

Σε κάθε περίπτωση αναφέρετε «Συνδρομή στο Εργαστήρι Αφήγησης» και το όνομά σας. Μπορείτε να συνδυάσετε πληρωμή δύο και περισσότερων εργαστηρίων μαζί.
Πληροφορίες :
-Το εργαστήριο έχει βιωματικό χαρακτήρα.
-Για την παρακολούθηση του απαιτούνται άνετα ρούχα.
-Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Η Χλόη Μελίδου γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε χορό στο Laban Center for Movement and Dance, BA(Hons) Dance Performance- Choreography (1996). Σπούδασε στο Παρίσι (Πανεπιστήμιο Paris8), Χορογραφικές Σπουδές (2007), Θεατρικές Σπουδές (2007) και απέκτησε Μεταπτυχιακό στις Θεατρικές Σπουδές το 2009 με θέμα έρευνας: Τα αρχέτυπα στα παραμύθια και η μεταφορά τους μέσα από τη φωνή και το σώμα του περφόρμερ).
Στο Παρίσι έχει παρουσιάσει τα χοροθεατρικά έργα: «Labyrinthe Quotidien» 2007 και «Il Était Chaque Fois» 2008 φεστιβάλ Printemps des Poêtes, «Il était Chaque Fois 2» 2009 θέατρο Epée de Bois. Έχει συνεργαστεί με την θεατρική ομάδα Famille Mundi σαν χορογράφος στο έργο «Όνειρο Θερινής Νύχτας» (2008-2009).
Διδάσκει τεχνικές σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμό και θεατρικό παιγνίδι σε παιδιά και ενήλικες σε ιδιωτικές σχολές χορού και θεάτρου, σε νηπιαγωγεία και στο τμήμα Υποκριτικής Τέχνης του Intercollege.
Δραστηριοποιείται ως χορογράφος μέσα από το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε έχοντας παρουσιάσει μέχρι σήμερα γύρω στις είκοσι δικές της δημιουργίες.
Συνεργάζεται τακτικά σαν χορογράφος με επαγγελματικά και ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα της Κύπρου (Θ.Ο.Κ, Ε.Θ.Α.Λ, Ανοιχτό Θέατρο, Θεατρική Πορεία, κ.α).
Έχει σκηνοθετήσει τα παραμύθια « ΠαραΛήθεια- Ο Τρίμματος και τρία λαϊκά παραμύθια» το 2010, « Ο Σιμιγδαλένιος », παραγωγή Πλουμιστό ψωμί 2011, «Τα Τζιτρολέμονα» σε συνεργασία με τη Μαρία Καρσερά, παραγωγή Σόλο Για Τρεις 2012-13, «Το Βασιλόπουλο της Βενεδιάς», παραγωγή Θεατρική Πορεία Λεμεσού 2014-15. Είναι εισηγήτρια εργαστηρίων στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης που διοργανώνει το Τεχνοδρόμιο από το 2014.


Αρχείο