Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού – Κύπρος 2016 =ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τo Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο αφηγητή να συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού – Κύπρος 2016. Το Φεστιβάλ θα διοργανωθεί το Νοέμβριο του 2016 και θα γίνουν παραστάσεις σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία.
Κάθε ενδιαφερόμενος από την Κύπρο ή το εξωτερικό μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του και να λάβει την αίτηση συμμετοχής καθώς και τους όρους συμμετοχής στο info@technodromio.org
Η εκδήλωση έχει σκοπό να χαρίσει στο κοινό της Κύπρου τη μαγεία των ιστοριών και των αφηγήσεων, να συμβάλει στη διάσωση των λαϊκών κυρίως παραμυθιών και να εμπλουτίσει με τον τρόπο αυτό τα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας.
Πρόκειται για μια γιορτή που θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τον κόσμο του παραμυθιού με επίκεντρο την προφορικότητα. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.

OPEN CALL for a storytelling festival

Technodromio announce an open invitation to any interested Storyteller to participate in the 3rd Fairytale Festival - Cyprus 2016. The Festival will be held in November 2016 and will be performing in Limassol, Paphos, Larnaca and Nicosia.
Each person from Cyprus or abroad may declare his/her interest and obtain the entry form and terms of participation by contacting: info@technodromio.org
The event aims to offer to the magic of stories and tales, to contribute to the preservation of folk tales and mainly to enrich thus the artistic life of our country.
It is a celebration that will give the public the opportunity to discover the world of fairy tales focusing on orality.
Festival is organized in collaboration with the Myths and Folktales Study and Dissemination Center.
www.technodromio.org
Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο  - Μουσείο Το Πλουμιστό  Ψωμί,
Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 3021 Λεμεσός, Τηλ: 25340347, 99526772,
Email: info@technodromio.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο