"Υπερκαινοφανής" του Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου

Προσκαλείστε στην παρουσίαση της 2ης ποιητικής συλλογής 

του Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου,


«Υπερκαινοφανής» (εκδόσεις Μελάνι, 2017)


την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 19:30 στο Μουσείο Το Πλουμιστό Ψωμί


Παρουσιάζει ο δρ. Σταύρος Καραγιάννη, αναπληρωτής καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και επιμελητής του λογοτεχνικού περιοδικού Cadences: a Journal of Literature and the Arts in Cyprus.
Για το βιβλίο μιλούν η Λίλη Μιχαηλίδου (ποιήτρια) και η Λουίζα Παπαλοΐζου (συγγραφέας).
Ποιήματα διαβάζει η Έλενα Αγαθοκλέους (ηθοποιός).
Συντονίζει η Δέσποινα Πυρκεττή (μεταφράστρια).


 Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και στη Λευκωσία στις 31/5/17, 19:00. Παρουσιάζει ο δρ. Σταύρος Καραγιάννη, αναπληρωτής καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και επιμελητής του λογοτεχνικού περιοδικού Cadences: a Journal of Literature and the Arts in Cyprus.Χαιρετισμός από τον Γιώργο Μολέσκη (πρόεδρο της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου). Για το βιβλίο μιλούν η Αλεξάνδρα Γαλανού (ποιήτρια) και η Ευφροσύνη Μαντά Λαζάρου (ποιήτρια).
Ποιήματα διαβάζει η Στέλλα Βοσκαρίδου (ποιήτρια). Συντονίζει ο Μαρίνος Κλεάνθους, δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς. Με τη στήριξη του Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Αγλαντζιάς.

Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου εξέδωσε την πρώτη του ποιητική συλλογή «Οι Πέντε Εποχές» το 2012 (εκδόσεις Μελάνι) για την οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ποιητή από την Ελληνική Εταιρεία Συγγραφέων (Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη). Το 2008 βραβεύτηκε από την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου με Α’ Βραβείο Ποίησης σε διαγωνισμό της για νέους λογοτέχνες. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ λογοτεχνίας στην Κύπρο και το εξωτερικό όπως: Έκθεση φωτογραφίας What’s the point of poetry? (Φεστιβάλ Ποίησης Βερολίνου, 2013), Σαρδάμ: η λογοτεχνία αλλιώς (aRttitude, 2013), Ποίηση σε απευθείας διάλογο (Ιδεόγραμμα, 2014), Γι’ αυτά που θα ’πρεπε να φέγγουν (Ακτίς, 2015), CROWD Omnibus Reading Tour (Σερβία και Βουλγαρία, 2016), BOOK ME (Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, 2016), 1st Cyprus Poetry Slam (Ιδεόγραμμα, 2017) κ.α

Αρχείο